دسته بندی درس ها
اگه میخوای بدونی درس ها از نظر قالب چطوری دسته بندی میشن،ای مطلب رو بخون.
درس ها از نظر قالب به 3 دسته تقسیم می شوند(3 دسته ی اصلی):
1) تمرینی
2) حفظی
3) خواندنی
* اما سوال اینه که هر کدومو چطوری بخونیم؟
1) تمرینی: دروس تمرینی،دروسی هستند که برای یادگیری نیاز به حل تمرین و تست های فراوان دارند،مانند ریاضی،فیزیک،مسائل زیست و اقتصاد و... . برای این نوع دروس باید بیشتر زمان مطالعاتی خود را به تست زدن اختصاص دهید.
- برای مثال: اگر واحد مطالعاتی شما 90 دقیقه ای هست،باید 30 دقیقه رو به مطالعه و رسم الگوهای یادآوری و 60 دقیقه را به تست زنی اختصاص دهید.
2) حفظی: دروس حفظی،دروسی هستند که برای یادگیری نیاز به تکرار دارند،مانند لغات فارسی،لغات عربی،لغات زبان و... . برای یادگیری این مباحث نباید از فیش نویسی غافل شوید.فیش برگه های کوچکی هست که میتوانید یک طرف آن را لغت مربوطه و طرف دیگر آن را مترادف آن یا جمله ای که کلمه را برای شما تداعی می کند یادداشت کنید.
3) خواندنی: دروس خواندنی،دروسی هستند که برای یادگیری نیاز به استدلال و حفظ کردن مطالب دارید،مانند دین و زندگی،زیست شناسی،فلسفه و منطق و... . برای این دروس باید بیشتر زمان واحد مطالعاتی خود را به مطالعه به شیوه ی لایه ای و حاشیه نویسی اختصاص دهید.
- برای مثال: اگر واحد مطالعاتی شما 90 دقیقه است،باید 60 دقیقه را به مطالعه و حاشیه نویسی و 30 دقیقه را به تست زنی اختصاص دهید.
& مرور خلاصه نویسی هاتونو فراموش نکنین: مرور باعث میشه مطالب وارد حافظه ی بلند مدت شما بشه و در جلسه آزمون سراسری سرعت عمل شما افزایش پیدا کنه.
& آخرین نکته اینه که مطابق یک برنامه عمل کنید: برنامه ی مطالعاتی دقیق به شما کمک میکنه به تمامی دروس به صورت متعادل بپردازید و در بازه ی مشخص مانند جمع بندی نیمسال اول،نوروز و... دروس مشخص رو جمع بندی کنید.